Головна
Реєстрація
Вхід
Неділя
12.05.2024
09.41.29
Вітаю Вас Гость | RSS
Палац дітей та молоді, м. Славутич, Україна

Меню сайту

Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

КОДА

Департамент освіти і науки КОДА

КВНЗКОР Академія неперервної освіти

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти

Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради

Славутицький міський методичний центр


Наші друзі
Золота осінь Славутича

Центр творчості дітей та юнацтва Київщини


Партнери

Наші проекти
Палац - це радісно! Наша група fb

ЗОСя у facebook

АРТ-лавка


  
Головна » 2016 » Квітень » 1 » Як ми шукали кращих серед кращих)))
19.14.41
Як ми шукали кращих серед кращих)))


Зйомки, звукозаписи, макіяжі, образи... таке враження, що ми збиралися на конкурс "Міс Всесвіт", але до цього нас "довів"))) інший конкурс - "Кращий педагог Палацу", що відбувся 31 березня 2016 року. Чотири учасниці - чотири стихії - артистизм Лариси Сивки проти креативності Ольги Котюх, енергійність Лариси Євстигнєєвої проти ініціативності Богдани Кидиби.... але з  цього переліку чомусь зразу захотілося прибрати слово "проти". Бо учасниці абсолютно не змагалися, а навпаки підтримували одна одну, відкриваючи глядачам багатогранність своїх талантів. 
 Пісня про щасливих педагогів, взаємопрезентація та несподіванки від ведучих. Відеоролики, що відкрили педагогів з абсолютно іншої сторони - подорожі Лариси Євстигнєєвої, творча сім'я Ольги Котюх, шалений шопінг Лариси Сивки та веселі вояжі Богдани Кидиби. А творчий конкурс - ще один сюрприз... Ольга Олександрівна здивувала глядачів малюнком, що з'явився на сцені прямо у них на очах, Лариса Олександрівна - шокувала ходінням по битому склу, Богдана Анатоліївна вражала співом під гітару, а Лариса Михайлівна розчулила усіх душевними віршами
Тож, хто кращий педагог у Палаці - чотири неперевершених учасниці? Чи може директор Ніна Єрьоміна, яка мотивувала колектив на цей конкурс? Чи Наталія Шумейко, що була його ведучою? Чи можливо Надія Трушкова, що робила відео? А може Тетяна Денисенко, яка озвучувала захід? Або, наприклад, Оксана Проценко та Алла Коваленко, які організовували порядок за кулісами? Чи навіть Наталія Круковець, Наталія Сержан, Антоніна Солуянова, які підтримували колег у залі? Ну, чи Дмитро Кириєнко, який проводив фотосесію? Та ні, кращий - це наш КОЛЕКТИВ, який так дружно його організував та провів!!! А нашим п'ятим елементом звісно стали наші талановиті вихованці, які і об'єднують нас разом. 
А учасниці? Вони отримали гарні букети та приємні конверти з премією)))


  

Переглядів: 445 | Додав: Bogdana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПДЮТ м.Славутича © 2024
Конструктор сайтів - uCoz