Головна
Реєстрація
Вхід
Неділя
12.05.2024
09.46.15
Вітаю Вас Гость | RSS
Палац дітей та молоді, м. Славутич, Україна

Меню сайту

Корисні посилання
Міністерство освіти і науки України

КОДА

Департамент освіти і науки КОДА

КВНЗКОР Академія неперервної освіти

Інститут інноваційних технологій і змісту освіти

Відділ освіти виконавчого комітету Славутицької міської ради

Славутицький міський методичний центр


Наші друзі
Золота осінь Славутича

Центр творчості дітей та юнацтва Київщини


Партнери

Наші проекти
Палац - це радісно! Наша група fb

ЗОСя у facebook

АРТ-лавка


  
Головна » 2016 » Травень » 23 » Міжнародний фестиваль-конкурс журналістики "Прес-весна на Дніпрових схилах"
21.58.11
Міжнародний фестиваль-конкурс журналістики "Прес-весна на Дніпрових схилах"


20-22 травня 2016 року вже 17-й раз у столиці відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах». І таку подію звісно ж не могли пропустити наші журналісти із творчого об’єднання МІАС – Олександра Шумейко, Поліна Скриннікова, Анна Сибірська, їх керівники Майя Руденко та Вадим Івкін, директор Палацу Ніна Єрьоміна та  заступник Богдана Кидиба. У такому весело-креативному складі ми відправилися підкорювати суворе журі фестивалю та зустрічатися із міжнародними друзями та партнерами проекту «Разом».
День перший. Нас зустріли, видали волонтерів і відправили на екскурсію до Маріїнського парку та арки Дружби народів. Далі – прес-конференція та урочисте нагородження, до якого Славутич був залучений і у якості нагороджуючих, і у якості нагороджуваних. Тож, наша перша нагорода – ІІ місце у номінації «фоторобота».
День другий. Розпочався із висаджування алеї чорнобривців, пісень та єднання учасників фестивалю. Далі – дискусійні платформи, майстер-класи, квест по Києву. А паралельно – вже кипіла робота над фестивальним випуском газети. Вечірня програма для юних журналістів open air у Пущі Водиці і нічна редакція газет. Дорослі – учасники міжнародного проекту «Разом» - представники України (Славутич, Кривий Ріг, Київ), Польщі (Лодзь), Білорусі (Мінськ) – організували приємну прогулянку вечірнім та нічним Києвом. Так що тут вийшли справжні «дні Європи в Україні)».
День третій. Дорослі відвідали майбутній АРТЕК, який вже у липні планують відкрити у Пущі Водиці. А у дітей відбувся черговий марафон. Як результат – ще два призових ІІ місця – за марафон та за фестивальну газету!
А повернувшись до Славутича, ми вже розпочали підготовку до наступного фестивалю, що відбудеться у липні. Тож, до нових зустрічей, друзі!

  

Переглядів: 423 | Додав: Bogdana | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:

Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Міні-чат

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ПДЮТ м.Славутича © 2024
Конструктор сайтів - uCoz